Мисия 'Забавна Коледа'

Иде Коледа, иде! Вече е запалено празничното осветление в столицата. Хората изглеждат една идея по-учтиви, а продавачките в моловете точат зъби за поредната жертва, която да обработят – в името на Коледа, разбира се. Девойките не са познали обаче, ако мислят, че ще придърпат и мен. Аз имам много специфични желания за Коледа и голяма част от харчовете, които правя по празниците, са онлайн.

Освен, че си поръчвам коледни чорапи с елени, които да закача над камината, често си позволяват да отделя пари и за коледни апликации. Приложенията за таблет и смартфон допълнително приповдигат настроението ми и ми позволяват наистина да усетя празничната атмосфера. С надеждата да накарам някой от вас да се усмихне, ще ви споделя някои от любимите си коледни апликации.
1. Advent 2013, 25 Christmas apps – тази апликация е като виртуален Дядо Коледа. Ежедневно във времето до 25 декември се разкрива нова изненада. Това става като отваряте кутийки, зад които се намират скритите подаръци. За да напълно интерактивно приложението, то предлага допълнителни игри, като декориране на елха и бой със снежни топки. Напълно неангажиращо забавление, което може да свалите безплатно от магазините за приложения на Apple и Android.

2. Christmas Wallpapers HD – няма да е празник като празник, ако нямате инсталирана коледна тема на смартфона или таблета. В офиса колегите вече са пременили и десктопите на компютрите си. Ако сте от любителите на Коледа, то Christmas Wallpapers HD със сигурност е точното приложение за вас. С него може ежедневно да сменяте темата на дисплея си, като цената му е 1,99 долара, но днес явно празникът е подранил, защото апликацията е безплатна.

3. Cocktail Mania – Christmas edition – това е игра, която бях подхванал още в оригиналния й вид, без да е намесена Коледа. Тя ви дава възможност да влезете в ролята на барман и да смесвате различни напитки. Резултатите могат да бъдат наистина забавни, тъй като всяко приготвено от вас питие е подложено на дегустация от виртуален барман. Не веднъж и два пъти съм се превивал от смях, докато горкият човечец е бълвал пламъци от устата си, благодарение на моята сръчност със смесването на напитки. Тази апликация също е безплатна и гарантира покачването на градуса на доброто настроение, без това да има странични ефекти.

4. A Xmas Ice Craze – вие сте овца и карате кънки! Това е сюжетът на A Xmas Ice Craze. С нея събирате подаръци и избягвате злодеи, които искат да развалят празника ви. Нищо, че карате с черна, овца, тя е от страната на добрите тази Коледа. Играта е добър вариант да разпуснете за няколко минути. Тази апликация също е сред безплатните предложения през този сезон.

Виртуалните варианти за забавление около Коледа са безброй. Магазините на Apple и Android са пълни и с много други предложения, които могат да ви допаднат повече. Важното е да поддържате доброто празнично настроение и да сте усмихнати от ухо до ухо.