Мезотерапия срещу целулит

 
Въпреки че съществуват множество процедури и машини за третиране на целулита, повечето само повърхностно масажират кожата и не подобряват общото му състояние.
 
Мезотерапията е една от процедурите, които дава видими резултати, защото достига до по-дълбоките нива на целулита, а не само до външните симптоми. Дори при целулит в напреднал стадий мезотерапията може да окаже ефект. Процедурата може да премахне целулита от краката и задните части, да ви избави от портокаловия вид и да изглади контура на кожата. За да се отървете изцяло от видимия целулит, ще ви е неодходим пакет от процедури.
 
Тайната на метода е осигуряването на директно вкарване на коктейл от вещества в дермата, които разрушават мастните натрупвания и изглаждат портокаловата кожа.
 
Някои пациенти имат нужда от повече сеанси, ако са с по-тежка фаза. Но в никакъв случай не бива да разчитате само на мезотерапията. Здравословното хранене и спортът са задължителни, ако искате да се отървете напълно от целулита.
 
Повече информация за процедурата може да прочетете на посочения линк: https://www.ofertomat.bg/Paket-ot-4-protseduri-mezoterapia-Samo-za-380-lvot-Bolnitsa-za-plastichna-i-estetichna-hirurgia-SkinSystems-p4597.html