McDonald's с нов футуристичен ресторант с уникален дизайн

Футуристична сграда от стъкло и дърво отвори врати в Чикаго. Няма да повярвате, но това е просто нов ресторант от веригата за бързо хранене McDonald's.

Помещението се простира на площ от 1 765 кв. м. и по-скоро ще решите, че се редите на опашка за най-новия телефон на Apple, отколкото за бургер и пържени картофки.

Точно това е и идеята на управата:
"Горди сме да отворим вратите на този водещ ресторант, който символизира как изграждаме по-добър McDonald's за нашите клиенти и общностите, в които живеят", заяви президентът и главният изпълнителен директор на McDonald's Стийв Ийстърбрук, цитиран от Buisness Insider.

Ресторантът работи денонощно, разполага с автомати за самообслужване, обслужване на масата, възможности за поръчка и заплащане през мобилния телефон -  услуги, които стават все по-разпространени в много от локациите на McDonald's в САЩ.

Новият ресторант е пример и за нещо друго, с което McDonald's се опитва да промени имиджа си – устойчивото развитие. В него има над 70 дървета, както и слънчеви панели.

Ресторантът е проектиран от Ross Barney Architects. Не всяко заведение на McDonald's ще изглежда толкова стилно, но комбинацията от повече технологии, обслужване по масите и фокус върху устойчивото развитие дава представа за това какво иска да предлага гигантът в сферата на бързото хранене в САЩ.

Разгледайте отблизо ресторанта на бъдещето: