Липофилинг за обемни и естествени устни

 
Един от най-модерните методи за увеличаване на устните - това е липофилингът.
 
Процедурата представлява имплантиране на мастни клетки в устните, които се извличат от друга част от тялото на пациента - например от долната част на корема или бедрата. В областта, от която се взима материала, не остават белези или неравности. След специална обработка мастните клетки се инжектират в устните.
 
Предимствата на метода са, че тъй като за увеличаването на устните се използва собствен материал, няма реакция на алергизиране и отхвърляне. Процедурата не предизвиква вредни последици за организма, а устните изглеждат изключително пухкави и естествени.
 
Използва се обща венозна анестезия. Отоците след липофилинга изчезват до 4-5 дни след процедурата отминават. Обикновено една част от мастните клетки, които са инжектирани, се резорбират, а оцелелите мазнини остават за постоянство. В зависимост от ефекта, към който се стремят някои пациентки се задоволяват с една процедура, а други с 2 или 3. 
 
Една от най-добрите болници за извършване на липофилинг това е Скин Системс, където процедурата може да се направи от д-р Спартак Милев -  пластичен хирург или от д-р Милко Ковачев - Началник отделение "Пластично-възстановителна и естетична хирургия", член на БАПРЕХ и ISPS.
 
Само сега Скин Системс предлага на своите пациенти промоционално предложение на невероятна цена за липофилинг - https://www.ofertomat.bg/Lipofiling-na-tsalo-litse-i-ustni--Bezplatna-konsultatsia-ot-Bolnitsa-za-plastichna-i-estetichna-hirurgia-SkinSystems-p5049.html
 
Телефон за записване на консултации: +359 887 958 506