Красивото лице ражда усмивки

Красивата и сияйна кожа на лицето е нещо, към което всяка жена се стреми. Ако правилно се грижите за него е лесно да постигнете тази цел. Стареенето е природен процес, през който всеки от нас минава рано или късно, и който влияе на блясъка и свежестта на кожата на лицето. Някои жени просто спазват определени правила – здрава храна, редовен пилинг, вниманетелн избор на козметиката, която използват. Но понякога, когато това не е достатъчно прибягват към „бързи“ процедури за подмладяване, като мезотерапия или ботокс процедури.Целта на процедурите с ботокс на първо място е премахването на бръчки и подмладяването на кожата на лицето, но в същото време и отстраняване на навика да се правят гримаси, като по този начин се намалява възможността за появата на нови бръчки.

Ботокс е вещество, което релаксира мускулите и не позволява на импулса да премине от нерва към мускула. В естетиката, ботокс се използва с цел видимо намаляване на бръчките. По-рано тази процедура е създавала „пластичен изглед“, лице без емоции, но в момента техниката е толкова напреднала, че всички лицеви движения и мимики се изпълняват нормално и може да се види всеки израз.

Процедурата с Ботокс дава видими резултати след 10 дни от прилагането, а самата процедура се повтаря веднъж на всеки шест месеца. Всяка следваща процедура има по-дълготраен ефект от предходната. Човек, просто „забравя“ да използва определени мускули и затова е необходимо време те да възвърнат. След като направите тези процедури, не забравяйте, че можете да се подложите и на няколко процедури мезотерапии.

https://www.ofertomat.bg/Paket-ot-4-protseduri-mezoterapia-Samo-za-380-l...