Кобрата разби Фюри, кърпиха лицето на британеца с 20 шева

С 20 шева беше зашита главата на Хюи Фюри след зверската битка с Кубрат Пулев в столичната зала "Арена Армеец". Още във втория рунд Кобрата отвори аркада на британеца. Това беше ключов момент за победата на българина с единодушно решение на тримата съдии.
 
Братовчедът на Тайсън Фюри проля половин литър кръв от бруталната рана по време на мача, а в последните рундове едвам стоеше на крака.
 
Непосредствено след финалния гонг англичанинът беше закаран в болница. За негово щастие той се размина само с болезненото закърпване на аркадата.
 
"Направиха му 18-20 шева - призна бащата на Хюи Фюри - Питър. Всичко беше наред. Веднага си тръгнахме, а в неделя отлетяхме обратно за Великобритания".
 
Пулев се справи с Фюри за радост на зрителите в зала "Арена Армеец", сред които бе и приятелката му Андреа. Сега всички говорят за предстоящата мега битка - със страшилището Антъни Джошуа. Има вариант зрелището да се състои на стадион "Васил Левски". Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн разкри, че мач с Кубрат Пулев със сигурност ще има, но той ще се проведе или в края на 2019 година или в началото на 2020-а.