Да уголемиш гърдите си вече не е скъпо

 
Увеличаването на бюста вече не е непосилна цел за жените, които искат променят своя бюст. 
 
Всяка дама може да увеличи своите гърди с едни от най-качествените импланти на пазара на преференциална цена. Защо да се възползвате от това страхотно предложение?
 
1. Увеличавате бюста си с едни от най-качествените импланти на пазара
 
Nagor е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година доставя хиляди импланти, с което променя живота на много хора по целия свят.  Гръдните имплaнти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране.  Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III - най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС).  Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите. Основавайки се на над 35-годишната си история в задоволяването на клиентските потребности, Nagor продължава да разширява дистрибуторската си мрежа в повече от 40 страни по света. Доживотната гаранция на имплантите защитава жените при разкъсване на имплант и капсулна контрактура без допълнителни разходи или ограничение във времето – нещо, което никоя друга компания за импланти не направи. 
 
2. Операцията се извършва в най-голямата болница за пластична и естетична хирургия Skin Systems 
 
Операциите се извършват от доказан екип от професионалисти. Болницата притежава собствена лаборатория, където се извършват всички необходими изследвания и работи с високотехнологична апаратура.
 
3. Интервенцията се извършва от едни от най-големите специалисти в хирургията
 
-  Д-р Милко Ковачев - Началник отделение "Пластично-възстановителна и естетична хирургия" и Член на БАПРЕХ и ISPS или Д-р Спартак Милев - пластичен хирург - едни от най-големите специалисти в тази област.