BOUTIQUE MAISON SOFIA MGALLERY ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА СВОИТЕ ПЪРВИ ГОСТИ

ОТКРиЙТЕ СКРИТото място, предоставящо ПЕРФЕКТния БАЛАНС между РАБОТАта и удоволствието

 

През месец май българската столица приветства хотел, който е единствен по рода си. Новооткритият Maison Sofia MGallery е бутиков хотел, заобиколен от слънчева градина с хипнотизираща атмосфера. Той носи усещане за уединение, тишина и пълно потапяне в красотата на природата, осигурявайки на своите гости перфектния баланс между работата и удоволствието от живота. Новият хотел е разположен в престижен бизнес район, недалеч от централната градска част. Това превръща Maison Sofia MGallery в едно истинско зелено убежище на входа на града.

Хотелът предлага всички необходими условия за ползотворна работа или мечтана почивка. Maison Sofia MGallery се състои от 99 изключителни стаи и апартаменти. Много от тях имат гледка към прекрасната градина на хотела, където гостите ще имат възможността да се потопят в същински оазис сред цветни ухания. Успокояващите звуци на фонтана допълват атмосферата на мир, спокойствие и почивка, далече от шума на големия град.

„Хотелите MGallery създават уникална колекция, която гарантира незабравими моменти и преживявания по време на всеки престой, във всеки от тях. Със своя уютен интериор, спокойна среда и вълшебна атмосфера, Maison Sofia MGallery носи усещане за домашен уют. Хипнотизиращата градина с успокояващ фонтан позволяват същинско потапяне в автентичен оазис и бягство от градската суматоха. Сигурен съм, че това ще осигури незабравими и изискани спомени от престоя в нашия хотел”, отбелязва Йоанис Даскалантонакис, собственик на Maison Sofia MGallery.

Новият хотел разполага с най-високо ниво на обслужване и авангардни технически решения за своите бизнес гости. Maison Sofia MGallery разполага с две модерни заседателни зали с площ от 100 кв.м и 43 кв.м. Всяка от тях е оборудвана с най-новите технологични решения за бизнес събития, модерно аудиовизуално оборудване и безплатен Wi-Fi.

За любителите на вкусната храна, която създава незабравими кулинарни спомени, ресторантът на хотела предлага комбинация от автентична местна и средиземноморска кухня, съчетана с богата селекция от български вина. Интериорът е елегантен и изпълнен с естествена светлина. Капацитетът му е за 80 гости и предлага както а-ла-карт обслужване, така и възможности за провеждане на всякакъв вид корпоративни и социални събития. Това превръща Maison Sofia MGallery в идеалното място за среща с приятели или бизнес партньори.

Хотелът е само на 10 минути път с автомобил до центъра на столицата, както и до летище София. Известният Ловен Парк, мол Paradise Center и метростанция „Джеймс Баучер” са на пешеходно разстояние. За любителите на планинския туризъм и зимните спортове, пътуването до Витоша от хотела отнема само половин час.

Новооткритият Maison Sofia MGallery предлага широк спектър от услуги на най-високо ниво, както и незабравима и почти вълшебна атмосфера. Хотелът дава възможност за същинско бягство от натовареното ежедневие. С отличната обстановка за бизнес среща или събитие ще можете да впечатлите гостите си.

 

 

xxx

ЗА КОЛЕКЦИЯТА ХОТЕЛИ MGALLERY

Брандът MGallery Hotel Collection внимателно подбира и управлява уникални имоти по целия свят, създавайки легендарна колекция от бутикови хотели със собствена уникална атмосфера, в които се изживяват и споделят завладяващи истории. Със своите повече от 100 обекта, всеки MGallery разказва история, вдъхновена от собственото си забележително минало или дестинацията, която нарича свой дом. С индивидуален дизайн, разнообразие от вкусове и условия за поддържане на добро физическо здраве и благосъстояние на духа, хотелите MGallery са местата, в които гостите могат да се насладят на истинско изискано пътуване.

Добре познатите хотели от колекцията MGallery включват Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham в Англия, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам . MGallery Hotel Collection е част от Accor, водеща световна група за хотелиерство, състояща се от повече от 5300 обекта и 10 000 ресторанти и барове в 110 страни.

*Снимки: © Nikolaos Dessypris