70-годишна баба разкри тайната на невероятното си тяло и младо лице

Това е Каролин Хартц (Carolyn Hartz) - основател и собственик на Sweet Life и баба на 69 години, която изглежда на половината на възрастта си.
 
Каролин доказва твърдението, че възрастта е само цифра и ако искаме да изглеждаме млади и красиви, можем да постигнем независимо от годината ни на раждане. Каролин споделя няколко ценни съвета, които са и помогнали да запази своя безупречен външен вид.
 
Тя споделя, че още преди 28 години завинаги отказва захарта, винаги внимава какво хапва и обръща внимание на съчетанието между храните. Държи да се наслаждава на всяка хапка и никога не бърза, когато се храни. Каролин отделя голямо внимание на спорта и разнообразява ежедневието си с различни спортни дейности като тенис, йога, медитация и разходки. За нея сънят е от изключително значение, за това и спи по минимум 8 часа.
 
Начинът, по който изглеждаме, е от изключително значение, за да се чувстваме в хармония със себе си. За това никога не се отказвайте от постигането на желаната визия, независимо от възрастта ви. Живеем в модерни времена, които ни предоставят разнообразие от методи, да запазим лицето и тялото си млади, стегнати и красиви. Здравословното хранене, движението, естетичната дерматология, вътрешното спокойствие - това са най-важните фактори в запазването на вашата младост!