3 идеи за коледни подаръци

 

Коледната треска е в своя разгар. След вече миналите черен петък и Cyber понеделник, всички дебнат увеличаващите се коледни намаления. Червените етикети крещят от витрините на големите магазини, а интернет рекламата ни залива под формата на мигащи банери от всички ъгли на мониторите ни.
Хубавото е, че покрай празниците, успяваме да се откъснем от досадната рутина и намираме време за готини преживявания. Затова и правя малка класация с готини идеи, които не можеш да пипнеш и хванеш физически, но със сигурност ще ти оставят незабравим и свеж спомен!

1. Уикенд за двама в планината
Ски, шейни, горещо джакузи и греяно вино. Последното може да бъде пробвано и на многото коледни базари, които повечето европейски столици организират. Но за онези от вас, чието ежедневие не позволява прекаленото отдалечаване от дома и работата, уикенд-getaway в планината ще бъде еднакво освежаваща и релаксираща коледна алтернатива.

2. Спа и дегустации
Хубавото на спа процедурите и дегустациите е, че могат да бъдат преживени и заедно, и поотделно. Отличен вариант е посещението на винарна и/или местна ферма, занимаващи се с производство на напитки или деликатеси, в комбинация с престой в спа комплекс. Един уикенд а напълно достатъчен, за да ви зареди с енергия и позитивизъм около коледните празници!

3. Пътешествие до далечна дестинация
Близките до нас столици са изключително красиви и интересни. Друга дестинация, която все повече набира скорост и интереса към нея се увеличава, е Германия. Едно коледно пътешествие до Германия предлага пребогато меню от възможности. Берлин, със своя нощен живот. Франкфурт, известен с многото си банки и жужаща икономика и разбира се баварската столица – Мюнхен, често асоцииран с луксозния начин на живот на своите жители, неповторима архитектура и ежегодния Октоберфест.